Tasuta transport pakiautomaati alates 20€ tellimusest!

Poodi

KALKUNIFILEE KUUSESIIRUPI MARINAADIS

KALKUNIFILEE KUUSESIIRUPI MARINAADIS 600 g kalkunifileed 1 purk kuusesiirupit 1 punane tšillipiprakaun 1 tl karripulbrit soola 1 terve sidrun veidi õli kaunistuseks maitserohelist Haki tšillipipar ja sidrun hästi peeneks. Sega pipra ja sidruni hulka kuusevõrsesiirup ning lisa karrit. Pane soolaga maitsestatud kalkunifilee suuremasse kaussi ja vala peale eelnevalt valmistatud marinaad. Tõsta u 2 tunniks külmikusse marineerima. Küpseta marineeritud fileed õliga määritud plaadil 175 C juures pool tundi. Serveeri värske salati ja ahjukartulitega.

SÕRNIKUD ASTELPAJUPULBRIGA

SÕRNIKUD ASTELPAJUPULBRIGA 250 g. kohupiima 60 g. täisterajahu 2 muna 2 sl. Astelpajupulbrit ¼ tl küpsetuspulbrit vanillisuhkrut Sega komponendid paksuks taignaks (kui on aega, tõsta pooleks kuni kolmeks tunniks külmkappi – siis on tainast lihtsam käsitleda). Vormi 1cm paksused pätsikesed** ja küpseta ahjus või prae 3-5 minutit pannil keskmisel kuumusel vähese õliga. Pannil esmalt paar minutit ühelt, siis teiselt poolt.   Serveerimissoovitus: Söö hapukoorega ja/või Tervixi astelpajumarmelaadiga. Hapukoore-marmelaadi segus harmoneeruvad mõnusalt magus ja hapu marmelaad ning kreemine hapukoor.   Kui teil on ka oma sõrnikute valmistamise nippe, siis jagage meiega neid kommentaariumis 🙂   **paksemad ei pruugi pannil korralikult läbi küpseda. Kui nii peaks juhtuma, siis soovitame sõrnikuid veel ahjus küpsetada.  

Kokk soovitab

VAATA SIIT – Leivakreemitort astelpajumarmelaadi ja –siirupiga LAMBAKARREE KUUSEVÕRSESIIUPIGA 700g lambakarreed 3 spl sojakastet 1 tl ürdisoola 200 g punast veini 200g ploomimahla 5 spl Tervixi kuusevõrse siirupit rosmariini ja tüümiani soola-pipart Juurde serveerida: Kõrvitsarisotto 200g risotto riisi 2 shalottsibulat 2 küüslauguküünt 100g marineeritud kõrvitsat 2 dl valget veini 200g köögiviljapuljongit 150g sojamajoneesi 130g sojakodujuustu 1 spl balsamicot soola-pipart Sega kõik komponendid ja vala lihale, lase veidi tõmmata ning küpseta karree küpseks. Ahjust välja võttes vala või kanna pintsliga peale Tervixi kuusevõrsesiirupit. Risotto valmistamiseks kuumuta või ja küpseta selles hakitud sibul ning küüslauk. Lisa riis ja hauta veidi. Siis lisa kõrvits, valge vein ning pool puljongist, hauta ja maitsesta. Lõpuks lisa sojamajonees ja sojakodujuust. IDUSALAT ASTELPAJUSIIRUPIGA Astelpajusiirup sisaldab astelpajumarja mahla ja suhkrut. Idusalat 3 erinevat sorti idusid 3 spl Tervixi astelpaljusiirupit 1 spl oliivõli 1 tl sidrunimahla tilli-peterselli FORELLIFILEE VÕILILLESIIRUPI-KOOREKASTMES Võilillesiirup sisaldab võililleõieekstrakti ja suhkrusiirupit. 4 le 400 g forellifileed 100 g viilutatud suitsupeekonit soola ja musta pipart poolik sidrun 2 dl vahukoort 3 sl Tervixi võilillesiirupit Maitsesta kala soola ja musta pipraga. Pigista peale sidrunimahla. Keera kalafileede ümber peekoniviilud. Kastme jaoks sega omavahel koor, siirup, sool ja pipar. Vala kaste kalale ning küpseta 200- kraadises ahjus 20 minutit. Serveeri keedetud kartulitega.

Sulge
Logi sisse
Sulge
Ostukorv (0)

Ostukorvis ei ole tooteid. Ostukorvis ei ole tooteid.



Keel



0