Choose language:

TASUTA TRANSPORT PAKIAUTOMAATI

alates 20 € tellimusest

Poodi
Täidetud munad astelpajusinepiga

TÄIDETUD MUNAD ASTELPAJUSINEPIGA

Kevadpühade rõõmsa munade värvimis- ja koksimistuhinaga kaasneb tavaliselt peamurdmine, et kõik need keedetud munad mõnusate retseptidega kasutatud saaksid.  Täidetud munad on siis üks esimesi asju, mis pähe tuleb – klassika, mis kaunistab nii peolauda kui sobib oma lihtsusega ka argiõhtusse.

Kui on mitu päeva juba mune tarbitud, siis kuidas neist midagi põnevat välja võluda?

Meil valmisid sellest inspireerituna* mahlased ja kergelt marjased-vürtsised täidetud munad !

 

Täidetud munad astelpajusinepiga:

6 keedetud muna

50 g toasooja võid

1.5 sl majoneesi

1-2 tl Tervixi astelpajusinepit

soola-pipart

Kaunistuseks valisime seekord koriandri ja kalamarja. Aga kindlasti sobivad hästi näiteks ka till ja paprika.

 

Valmistamine:

  1. Koori keedetud munad, lõika pikuti pooleks ja eemalda lusikaga munakollased.
  2. Lisa munakollastele toasoe või ning purusta-sega kahvliga ühtlaseks massiks.
  3. Lisa majonees ja Tervixi astelpajusinep. Sega hoolikalt.
    (Me lisasime esmalt ühe lusika sinepit, siis teise ja tegelikult veel pool kolmandastki – kuna sinep on meil krehvtine, siis soovitame vähehaaval lisades katsetada, kui palju just Sulle meeldib!)
  4. Soovi korral maitsesta veel soola-pipraga ning täida seejärel munavalged – kasutada võid selleks lusikat või tordipritsi.
  5. Kaunista meelepärasega ja naudi!

*Tegelikult aitas meie inspiratsiooni realiseerida ka see nami-nami retsept, kuna täidetud munad olid meil katsetamisel esmakordselt 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulge
Logi sisse
Sulge
Ostukorv (0)

Ostukorvis ei ole tooteid. Ostukorvis ei ole tooteid.



Keel



0