SÕRNIKUD ASTELPAJUPULBRIGA
- 250 g. kohupiima
- 60 g. täisterajahu
- 2 muna
- 2 sl. Astelpajupulbrit
- ¼ tl küpsetuspulbrit
- vanillisuhkrut
Sega komponendid paksuks taignaks (kui on aega, tõsta pooleks kuni kolmeks tunniks külmkappi – siis on tainast lihtsam käsitleda).
Vormi 1cm paksused pätsikesed** ja küpseta ahjus või prae 3-5 minutit pannil keskmisel kuumusel vähese õliga. Pannil esmalt paar minutit ühelt, siis teiselt poolt.
Serveerimissoovitus: Söö hapukoorega ja/või Tervixi astelpajumarmelaadiga. Hapukoore-marmelaadi segus harmoneeruvad mõnusalt magus ja hapu marmelaad ning kreemine hapukoor.
Kui teil on ka oma sõrnikute valmistamise nippe, siis jagage meiega neid kommentaariumis 🙂
**paksemad sõrnikud ei pruugi pannil korralikult läbi küpseda. Kui nii peaks juhtuma, siis soovitame neid veel ahjus küpsetada.