Keel:

Tasuta transport pakiautomaati alates 20€ tellimusest!

Poodi

KALKUNIFILEE KUUSESIIRUPI MARINAADIS

KALKUNIFILEE KUUSESIIRUPI MARINAADIS 600 g kalkunifileed 1 purk kuusesiirupit 1 punane tšillipiprakaun 1 tl karripulbrit soola 1 terve sidrun veidi õli kaunistuseks maitserohelist Haki tšillipipar ja sidrun hästi peeneks. Sega pipra ja sidruni hulka kuusevõrsesiirup ning lisa karrit. Pane soolaga maitsestatud kalkunifilee suuremasse kaussi ja vala peale eelnevalt valmistatud marinaad. Tõsta u 2 tunniks külmikusse marineerima. Küpseta marineeritud fileed õliga määritud plaadil 175 C juures pool tundi. Serveeri värske salati ja ahjukartulitega.

SÕRNIKUD ASTELPAJUPULBRIGA

SÕRNIKUD ASTELPAJUPULBRIGA 250 g. kohupiima 60 g. täisterajahu 2 muna 2 sl. Astelpajupulbrit ¼ tl küpsetuspulbrit vanillisuhkrut Sega komponendid paksuks taignaks (kui on aega, tõsta pooleks kuni kolmeks tunniks külmkappi – siis on tainast lihtsam käsitleda). Vormi 1cm paksused pätsikesed** ja küpseta ahjus või prae 3-5 minutit pannil keskmisel kuumusel vähese õliga. Pannil esmalt paar minutit ühelt, siis teiselt poolt.   Serveerimissoovitus: Söö hapukoorega ja/või Tervixi astelpajumarmelaadiga. Hapukoore-marmelaadi segus harmoneeruvad mõnusalt magus ja hapu marmelaad ning kreemine hapukoor.   Kui teil on ka oma sõrnikute valmistamise nippe, siis jagage meiega neid kommentaariumis 🙂   **paksemad ei pruugi pannil korralikult läbi küpseda. Kui nii peaks juhtuma, siis soovitame sõrnikuid veel ahjus küpsetada.  

Sulge
Logi sisse
Sulge
Ostukorv (0)

Ostukorvis ei ole tooteid. Ostukorvis ei ole tooteid.



Keel



0