Astelpajusinep kange

Astelpajusinep on astelpajumarja kestadega vürtsitatud teravamaitseline sinep.

4.50

Lisa soovikorvi Soovikorvi lisamine Soovikorvi lisatud

Kuidas kasutada

Kasutada nagu sinepit ikka.

  • Sinepikaste: astelpajusinep, kuusevõrsesiirup, oliivõli, soola ja pipart. Kõike koka maitse järgi.
  • Astelpajusinepi marinaadis šašlõkk: purk sinepit, purk kuusevõrsesiirupit , 3-4 kg liha, äädikas, sibul.

Koostisosad

  • Vesi, sinepipulber (17%), suhkur, astelpajukestad (5,6%), astelpajumahl (5,6%), sool.
  • Allergeen: Sinep

Netokogus

  • 150 g

Säilitamine

  • Jahedas +2…+6 C.

Toitumisalane teave (100 g):

Energiasisaldus 585kJ/139kcal (7% päevasest võrdluskogusest)
Rasvad, sh:

Küllastunud rasvhapped

3,8g (5%)

0,8g (4%)

Süsivesikud, sh:

Suhkrud

19,9g (8%)

14,5g (16%)

Valgud 6,3g (13%)
Sool 1,1g

Keskmine täiskasvanu võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal)