Kuidas kasutada
Kasutada nagu sinepit ikka.
- Sinepikaste: astelpajusinep, kuusevõrsesiirup, oliivõli, soola ja pipart. Kõike koka maitse järgi.
- Astelpajusinepi marinaadis šašlõkk: purk sinepit, purk kuusevõrsesiirupit , 3-4 kg liha, äädikas, sibul.
Koostisosad
- Vesi, sinepipulber (17%), suhkur, astelpajukestad (5,6%), astelpajumahl (5,6%), sool.
- Allergeen: Sinep
Netokogus
- 150 g
Säilitamine
- Jahedas +2…+6 C.
Toitumisalane teave (100 g):
Energiasisaldus | 585kJ/139kcal (7% päevasest võrdluskogusest) |
Rasvad, sh: Küllastunud rasvhapped | 3,8g (5%) 0,8g (4%) |
Süsivesikud, sh: Suhkrud | 19,9g (8%) 14,5g (16%) |
Valgud | 6,3g (13%) |
Sool | 1,1g |
Keskmine täiskasvanu võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal)
Aivar –
Suurepärane toode. Mõnusalt vürtsikas.